29/04/2010

Η ΤΝΙ λαμβάνει την Τρίτη της Έγκριση Νέων Τροφίμων από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή
Είμαστε πολύ υπερήφανοι που ανακοινώνουμε, ότι στις 21-04-2010 η ΤΝΙ έλαβε την Τρίτη της Έγκριση Νέων Τροφίμων από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Αυτή η έγκριση υποβλήθηκε το 2006 και έκτοτε ήταν σε εκκρεμότητα. Συνεπώς, τα συμπυκνωμένα Νόνι και τα νόνι puree καθώς και ο χυμός νόνι και τα φύλλα νόνι είναι πλέον εγκεκριμένα και πωλούνται εντός της Ευρωπαϊκής ένωσης.

Αυτή η Τρίτη έγκριση Τροφίμων τοποθετεί την εταιρεία μας σε μία εξαιρετική θέση : η ΤΝΙ τώρα μοιράζεται την 2η θέση με την Danone στην κατηγορία Νέων Τροφίμων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Οι διαδικασίες έγκρισης για τα Νέα Τρόφιμα είναι χρονοβόρα, κοστίζουν και απαιτούν εκτεταμένες επιστημονικές μελέτες που αποδεικνύουν την ασφάλεια των προϊόντων που θα εγκριθούν. Η περίοδος από την συμπλήρωση της αίτησης έως την έγκριση μπορεί να διαρκέσει έως και 5 χρόνια.

Ο Kevin Asay, ο Διευθυντής της ΤΝΙ που είναι υπεύθυνος για τις Ρυθμιστικές Υποθέσεις και Εξασφάλιση Ποιότητας, δηλώνει : «14 χρόνια μετά την ίδρυση της εταιρείας μας, είμαστε πλέον σε θέση να ανταγωνιστούμε την Danone εφόσον εγκρίθηκαν οι αιτήσεις μας των Νέων Προϊόντων. Είμαστε πολύ υπερήφανοι στην ΤΝΙ για αυτό το επίτευγμα. Θεωρούμε ότι αυτό είναι το αποτέλεσμα της αφοσίωσής μας στην επιστήμη και στην ποιότητα από την πρώτη ημέρα».

Έχοντας λάβει τις εγκρίσεις από τις τρεις αιτήσεις Νέων Προϊόντων, η Tahitian NONI καλύπτει πλέον όλες τις κατηγορίες τροφίμων σχετικά με τα προϊόντα νόνι. Το 2003 η ΤΝΙ έλαβε την έγκριση να τοποθετήσει τον Πρωτότυπο χυμό Νόνι Ταϊτής στην αγορά. Το 2008 ακολούθησε η έγκριση για τα φύλλα νόνι ως ένα συστατικό τροφίμων για την Παρασκευή εγχυμάτων, όπως τα Φύλλα Τσαγιού NONI

Τώρα, επικεντρωνόμαστε στην παγκόσμια έναρξη προϊόντων της νέας μας σειράς προϊόντων Βιοενεργητικών ποτών που παρουσιάστηκαν στο Διεθνές Συνέδριο του NONI το 2010 στο Anaheim, Καλιφόρνια, τέλος Φεβρουαρίου 2010. Το νέο μας προϊόν προγραμματίστηκε να βγει στην Ευρώπη στις αρχές Ιουνίου - σε λίγες εβδομάδες!

Ανυπομονούμε να προωθήσουμε τα Ποτά NONI σε όλες τις αγορές, και να σας διευκολύνουμε, τα στελέχη μας, να μας βοηθήσετε να εκτελέσουμε την αποστολή μας καλύτερα από ποτέ : να ευλογήσουμε όλη την γη με την φυσική καλοσύνη του Νόνι, καθώς λέμε τις αλλαγές που επέφερε στην ζωή μας.


Εκτύπωση στις 21/09/2019
Από την ιστοσελίδα Έγκριση Νέων Τροφίμων από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή | tahitian Noni | NONI
www.e-noni.gr/el/sx_printText.asp?textID=54&export=word