▲▲
Εκτύπωσε | Aποθήκευσε ως WORD | Aποθήκευσε ως HTML

TO NONI KANEI TH ΔΙΑΦΟΡΑ
13/08/2010

Η Επιστήμη Πίσω από το Φρούτο του Νόνι

Ο κόσμος της επιστήμης έχει προοδεύσει πoλύ από την εποχή των πρώτων ερευνών πάνω στο νόνι, αλλά το αρχικό συμπέρασμα παραμένει το ίδιο. Το νόνι σου κάνει καλό.
Πρόσφατα, καινούριες εταιρίες χυμών έχουν δείξει ενδιαφέρον για τα υγιεινά οφέλη των φλαβονοειδών και των πολυφαινόλων, αλλά αυτά υπάρχουν σε όλα τα φρούτα. Και δυστυχώς, πολλά φλαβονοειδή είναι πολύ ασταθή διασπώνται κατά την επεξεργασία την παστεριοποίηση και την αποθήκευση.

Αλλά τα ιριδοειδή διαφέρουν από τα φλαβονοειδή. Δεν είναι ασταθείς πολυφαινόλες. Τα ιριδοειδή συντίθονται από φυτά διαμέσου βιοχημικών λειτουργιών.

Τα ιριδοειδή είναι εξαιρετικά σταθερά, και ειδικά αυτά που υπάρχουν στο φρούτο του νόνι. Το DAA, το ποιό κοινό συστατικό του Tahitian Noni, δεν καταστρέφεται κατά την συγκομιδή, την επεξεργασία ή την αποθήκευση.


Εκτύπωση στις 14/11/2018
Από την ιστοσελίδα NONI | Noni χυμός | Νόνι | νονι | noni | Ο γνήσιος χυμός Tahitian | Ενας χυμός για όλους
www.e-noni.gr/el/sx_printText.asp?textID=63